Over ons

Welkom in onze V.I.P. Beauty Studio! 
 
Elke dag openen we de deuren van onze schoonheidssalon om onze klanten het plezier te geven om mooi te zijn!
 
Elke persoon, en vooral een vrouw, wil van tijd tot tijd hun uiterlijk veranderen.
Onze stemming kan afhangen van hoe we eruit zien, dus soms wil je volledig transformeren van een brunette met krullen in een heldere blonde met lang steil haar, een luxe avond modieus kapsel maken of een parmantig kapsel.
 
Wat uw wensen ook zijn, ze kunnen worden gerealiseerd in onze schoonheidssalon. We kunnen niet alleen uw uiterlijk naar believen transformeren, maar ook uw unieke imago creëren, maar we staan ook klaar om u de hoogste kwaliteit en comfort te bieden.
 
In onze salon kunt u gebruik maken van de diensten van kappers voor de zorg, behandeling, restauratie van haar, kapsel, evenals kleuren, highlighting, toning en andere kappers procedures. Je kunt ook cosmetologiediensten krijgen, een manicure krijgen, je wenkbrauwen vormen en ze verven en mooier maken met behulp van kleuren, ‘ S avonds of feestelijk haarstyling doen, of je handen verjongen met paraffine therapie.
 
Moderne apparatuur en hoogwaardige gereedschappen helpen ons om het perfecte resultaat te bereiken! U zult 100% tevreden zijn met de kwaliteit van de geleverde diensten! 
 
Een comfortabele sfeer, rust en comfort, vriendelijk personeel, service van hoge kwaliteit, zijn het kenmerk van onze salon, die u zal helpen ontspannen en vergeten over de drukte en problemen, en laat de salon volledig getransformeerd.
 
Als u mooie nagels wilt hebben met een stabiele langdurige coating- Alle soorten manicure en een verscheidenheid aan nagelontwerpen staan tot uw dienst, inclusief volumetrisch ontwerp, nageltekeningen en French manicure! Nagellak naar keuze: gellak, biab of nagelverlengingen. Elke klant van onze salon zal tevreden zijn met een onberispelijke manicure en zal in staat zijn om haar eigen nagelontwerp te vinden dat bij haar smaak past.
 

In minder dan een uur kunnen hooggekwalificeerde meesters van onze salon lash lifting voor u doen en uw wimpers kleuren, zodat uw look nog aantrekkelijker is en uw wimpers een rijker accent hebben gekregen, zelfs zonder mascara te gebruiken!

 
Kappers-stylisten zullen u helpen bij het kiezen van een onberispelijke haarkleur, kleuren van elke complexiteit, chique highlighting van haar, helpen bij het kiezen van haarbehandeling volgens het type hoofdhuid, een model maken, creatief en / of therapeutisch kapsel en stijlvolle styling!
 
Wij bieden dit en nog veel meer aan onze klanten. 
 

Wij stellen het op prijs dat u voor V.I.P. Beauty Studio Drachen heeft gekozen. Graag tot ziens.

Met vriendelijke groeten
Viktoriia Merezhko

Neem contact op met V.I.P. Beauty Studio om een afspraak te maken.